PS4 nieuws en geruchten

PlayStation 4 al sinds 2010 in ontwikkeling

Geruchten zijn leuk om te delen als Sony zelf niet naar buiten komt met details. Geruchten zijn nóg leuker als ze worden bijgestaan met bewijzen. Dat is bij dit gerucht het geval. Dit PlayStation 4 gerucht startte bij het lezen van een CV van een medewerker van Sony. Deze medewerker geeft namelijk aan dat hij deelneemt aan een project genaamd “Next Generation PlayStation”.

De naam zegt al genoeg toch? Jammer dat hij niet per ongeluk de officiële naam op zijn online CV had gezet. Naast de bevestiging dat hij onderdeel uitmaakt van het project, staat er ook bij dat hij al vanaf 2010 bezig is met de PlayStation 4. Klinkt heel interessant natuurlijk, maar als je erover nadenkt is het niet meer dan logisch en zou het mij niet verbazen als ze al direct na de PS3 launch ermee bezig waren geweest.

Desalniettemin is het ook fijn om bevestigd te krijgen dat de PlayStation 4 steeds meer vorm gaat krijgen, ook al is het maar in de vorm van geruchten. Zie hieronder het betreffende deel van de CV van de werknemer, welke inmiddels al is verwijderd van internet:

PlayStation 4 op CV

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *