PS4 nieuws en geruchten

“Online gamen tegen smartphones mogelijk met PS4”

“Online gamen tegen smartphones mogelijk met PS4”

19 februari

Het is niet de eerste keer dat de Wall Street Journal een PlayStation 4 gerucht de wereld in helpt. Zelf zijn ze er namelijk van overtuigd dat het geen geruchten zijn, maar onofficiële feiten. En ze hebben er nu nog eentje, namelijk Sony het mogelijk gaat maken om online multiplayer te spelen tegen smartphones en tablets!

De mogelijkheid om met een thuisconsole tegen een mobiel apparaat te spelen is natuurlijk niet nieuw. Zo is het met de PS Vita al mogelijk om enkele geselecteerde games tegen PS3 gamers te spelen via PlayStation Network. Als we de geruchten moeten geloven gaat Sony deze ondersteuning met de PlayStation 4 flink uitbreiden en wel naar smartphones en tablets.

Of dit uiteindelijk erg groot gaat worden is natuurlijk maar de vraag. Ze zullen ondersteuning moeten krijgen van zowel de ontwikkelaars van PS4 games, maar van bijvoorbeeld het platform iOS, waar iPhones op draaien, en Android. Logischerwijs zullen alle PlayStation certified phones wel moeiteloos deze ondersteuning bieden.

Hopelijk morgen meer nieuws hierover.

PlayStation Mobile

Bron: Nu.nl
Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *