PS4 nieuws en geruchten

Nieuwe Oddworld onderweg naar PS4?

Nieuwe Oddworld onderweg naar PS4?

23 februari

De PlayStation 4 zal een open platform worden voor indie ontwikkelaars. Het is Sony hiermee gelukt om een aardige lijst met ontwikkelaars te overtuigen om PS4 games te maken. Één hiervan is de studio Just Add Water, die bekend staat om de vreemde, maar ook weer erg goede, Oddworld games!

De laatste jaren hebben we eigenlijk weinig nieuwe Oddworld games gezien. In plaats daarvan worden er verschillende oudere games in een nieuw HD jasjes gestoken. Denk hierbij aan de digitale releases van Oddworld: Stranger’s Wratch en Oddworld: Munch’s Oddysee, maar ook remake van Oddworld: Abe’s Oddysee New ’n Tasty!, welke we in de herst kunnen verwachten op zowel PS3 als PS Vita.

Toch is de kans redelijk groot dat we hier te maken krijgen met een totaal nieuw project in het Oddworld universum. Just Add Water heeft namelijk een poll gehouden op hun website waarin ze hun fans vroegen om wat voor game ze het liefst als volgende release willen zien. Uit de poll was het volgende gekomen:

Oddworld poll

Hierin zien we duidelijk dat er toch wel een grote vraag is naar een totaal nieuwe Oddworld game. Bijna net zoveel als een HD remake van Oddworld Abe’s Exoddus. Ik denk dat er dus een goede kans is dat Just Add Water deze compleet nieuwe Oddworld game een PS4 release zal krijgen. Het is enkel wachten op een officiële aankondiging…

Oddworld Abe

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *