PS4 nieuws en geruchten

MotorStorm maker hint naar aankondiging 20 februari

MotorStorm maker hint naar aankondiging 20 februari

11 februari

Hoewel Sony het geen enkele keer zelf heeft bevestigd, gaan we er allemaal van uit op 20 februari kennis te maken met de PlayStation 4 tijdens de PlayStation Meeting. Ook gingen geruchten over verschillende PS4 games die al aangekondigd zouden worden. Vanuit de ontwikkelaars hoek heeft dit gerucht wat extra gewicht meegekregen…

De man achter de MotorStorm reeks, Paul Rustchynsky van Evolution Studios, zit namelijk op Twitter en stuurde er gisteren en hele geheimzinnige, maar meteen ook veelzeggende, tweet eruit. Deze tweet telde niet meer dan twee woorden, namelijk “10 dagen!”. Dat is dus precies de 20ste februari waar hij naar refereert! (wiskundeknobbel) Hieronder de desbetreffende tweet:

MotorStorm tweet

Dat is nog niet alles. Ook game designer Will Maiden, die heeft meegewerkt aan MotorStorm: Apocalypse en MotorStorm RC, kon zijn digitale mond niet houden over het topgeheime project bij Evolution Studios. Hij tweet over “ontvangen pakketjes” en een sfeer die lijkt op een spionage thriller:

MotorStorm tweet

Tenslotte heeft ook design director Simon Barlow op zijn LinkedIn profiel staan dat hij bezig met een onaangekondigde first party exclusive.

Hoe dan ook, er broeit iets bij Evolution Studios. En wat dat precies is, daar zullen we nog negen dagen op moeten wachten…

MotorStorm

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *