PS4 nieuws en geruchten

Mogelijke PlayStation All-Stars 2 voor PS4?

Er zijn altijd een paar leuke manieren om erachter te komen wat bedrijven van plan zijn. Één ervan is een patent, een andere is een vacature. In dit geval gaat het zelfs om meerdere vacatures en wel van ontwikkelaar SuperBot, de studio achter de brawler PlayStation All-Stars Battle Royale. Verschillende vacatures wijzen ons de richting op van een vervolg op de onlangs uitgebrachte vechtgame.

SuperBot is namelijk op zoek naar zowel een game designer als een art director. Om wat dieper op de details in te gaan van de vacature voor game designer zijn ze op zoek met iemand met een zowel encyclopedisch kennis van moderne games, waar PlayStation All-Stars Battle Royale expliciet werd genoemd. Ook waren kennis van vechtgames en mechanics een flinke pré.

Wat de vacature voor art director betreft zijn ze nog wat concreter. Hierbij wordt wederom het eerste deel genoemd en ook de samenkomende vechtstijlen tot een geheel overzichtelijk project vormen zou een groot onderdeel zijn van de functie.

Dat er dus een PlayStation All-Stars Battle Royale 2 lijkt bij dezen zeker. Of we het hier ook meteen hebben over een PlayStation 4 game, wordt nergens bevestigd. Maar gezien de game voorlopig nog niet uit lijkt te komen, is de kans wel redelijk dat deze next gen gaat worden…

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *