PS4 nieuws en geruchten

Meerdere gesproken talen in Cyberpunk 2077?

Meerdere gesproken talen in Cyberpunk 2077?

5 maart

Kennen jullie Cyberpunk 2077 nog? Deze nog redelijk onbekende game van CD Projekt RED, bekend van onder andere The Witcher 3: Wildhunt, staat misschien wel pas gepland voor een release in 2015, de eerste beelden zagen er in ieder geval indrukwekkend uit. Veel details over de game zijn nog niet bekend, maar wellicht hebben we hier een eerste te pakken. En het is nog een leuke ook!

Niets over graphics deze keer. Mocht Cyberpunk daadwerkelijk een PS4 release krijgen, dan zit het ongetwijfeld snor met de grafische pracht. Het gaat om een gameplay detail, namelijk dat je de wereld kan gaan afreizen en dat mensen die je tegenkomt ook daadwerkelijk een vreemde taal spreken! Normaal als je de instellingen van een game op Engels hebt staan, spreekt ineens de hele wereld die taal. Hoewel dat heel handig is, is het verreweg van realistisch. Dat wilde de mensen van CD Projekt RED dus precies wél hebben.

Cyberpunk 2077 is een game die zich afspeelt in het jaar 2077 (g0h!). Het toekomstbeeld wat met de game geschapen wordt, is er eentje die lijkt op de wereld van Blade Runner. Je zal met behulp van implantaten bepaalde krachten of mogelijkheden krijgen. Één ervan zal bepalen welke talen je beheerst, als de wilde plannen door worden gezet. Ook zou de kwaliteit van de vertaling afhankelijk zijn van de kwaliteit van je implantaat.

Klinkt interessant toch? Dat dacht ik. Cyberpunk 2077 is helaas (nog) niet bevestigd voor de PlayStation 4, maar dit lijkt een kwestie van tijd te zijn. Hoeveel tijd? Dat kan nog wel even duren. Met een verwachte release in 2077 2015, zal CD Projekt RED vast niet de noodzaak voelen om ons nu al met alle details te voorzien. Het blijft afwachten dus… :)

Cyberpunk 2077

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *