PS4 nieuws en geruchten

Meer details over PS4 controller Share button

Met een nieuwe PlayStation, komt ook een nieuwe controller. Toch? Dat dacht ik dus ook. Hoewel de vertrouwde DualShock3 weinig veranderd is ten opzichte van DualShock2 voor de PlayStation 2, hebben we het toch over een nieuwe controller (draadloos, motion sensors, enz.). Ook de PlayStation 4 zal een nieuwe controller krijgen met daarbij ook een Share button, naar het schijnt.

Deze PS4 controller (zullen we deze DualShock4 noemen? Nee? Was te proberen…) zal volgens hardnekkige geruchten een Share-functie krijgen welke je de mogelijkheid geeft video’s te maken van de games die je op dat moment aan het spelen bent om deze vervolgens meteen te delen met jouw netwerk. Met deze functie zou je tot maximaal 15 minuten aan gameplay kunnen doorsturen naar je vrienden.

Deze nieuwe knop moet natuurlijk ook een plaats krijgen op de nieuwe controller. Als we de geruchten moeten geloven zullen de “start” en “select” knoppen plaats moeten maken voor een touchpad in het midden van de controller. In dit touchpad zouden dan de knoppen verwerkt zijn en gecombineerd worden met de nieuwe Share-functie.

Wat denk jij, zie je iets in een dergelijke functie of zou je het eigenlijk nooit gebruiken?

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *