PS4 nieuws en geruchten

LinkedIn profiel hint naar Just Cause 3 en Mad Max

LinkedIn profiel hint naar Just Cause 3 en Mad Max

8 februari

Het is niet de eerste keer en hopelijk zal het ook niet de laatste keer zijn: games die per ongeluk worden bevestigd door een niet-oplettende medewerker van een ontwikkelaar. Of dat ook hier het geval is, lijkt me minder voor de hand liggend gezien het nu niet minder dan de co-oprichter van Avalanche Studios Christofer Sundberg is. Hij zou namelijk onder andere bezig zijn met een nieuwe Just Cause!

Op het LinkedIn profiel van de beste man wordt namelijk verwezen naar enkele grote games. Een Just Cause titel lijkt hier één van te zijn vanwege het noemen van een “open wereld actiegame”, wat waarschijnlijk gewoon Just Cause 3 zal gaan zijn. Maar dat is niet het enige. Avalanche zou ook bezig zijn met Mad Max game.

Sundberg heeft al eens eerder via Twitter laten weten bezig te zijn met het oprichten van een studio, die zich gaat richten op next-gen games. De kans is dus groot dat zowel Just Cause 3 als Mad Max beiden uitgebracht zullen worden voor de PlayStation 4. Zodra er bevestiging is, laat ik het jullie weten!

Just Cause

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *