PS4 nieuws en geruchten

Last minute PS4 details: de laatste geruchten voor het begint! [update]

Last minute PS4 details: de laatste geruchten voor het begint! [update]

20 februari

Over ongeveer anderhalf uur is het zover: de PlayStation Meeting zal officieel beginnen, waarin we hopelijk kennis maken met de PlayStation 4 en wat deze nieuwe console ons allemaal te bieden heeft. Zo vlak voor het losbarst zijn er nog een paar last minute geruchten die ik jullie niet wil onthouden… :)

PlayStation Cloud

Een dag voordat de PlayStation Meeting begon heeft iemand van Gaikai, de cloud gaming dienst die Sony vorig jaar opkocht, een paar veelzeggende domeinen geregistreerd, waaronder playstation-cloud.com. Dit zou bevestigen dat Sony inderdaad bezig is met het opzetten van een nieuwe dienst die het waarschijnlijk mogelijk maakt om PS3 games te streamen naar de PlayStation 4. Wellicht is dit een premium feature van PlayStation World, het betaalde online abonnement welke PlayStation Plus moet gaan vervangen.

Aanwezig vanavond: Quantic Dream, Santa Monica & Evolution Studios

De PlayStation 4 gaat natuurlijk niet van de grond komen zonder een paar goede PS4 games. Gelukkig hebben al meerdere first party ontwikkelaars zich gemeld in New York om aanwezig te zijn bij de PlayStation Meeting. De kans hierbij is dus groot dat ze een aantal nieuwe games gaan laten zien. Quantic Dream was al eerder het onderwerp van zo’n gerucht met een geregistreerd domein. Evolution Studios kon ook al niet wachten op vandaag en is ook bevestigd aanwezig te zijn. Wellicht voor de onthulling van een nieuwe MotorStorm? Daarnaast heeft ook Santa Monica, ontwikkelaar van God of War, van zich laten horen in een tweet:

God of War PS4?

Battlefield 4?

Tenslotte nog even een gerucht over het volgende deel in de Battlefield reeks. Op een forum werd een teaser gepost waarin werd afgeteld naar vanavond. Zou het zo zijn dat we ook hiervan de primeur te zien krijgen?

Battlefield 4

Nog even geduld

Zoals gezegd, nog geen anderhalf uur te gaan en dan barst het los. Bekijk de livestream hier en volg PS4blog.nl op Twitter om volledig op de hoogte te blijven van al het nieuws. Veel plezier vannacht!

[UPDATE] Evolution Studios registreerd “Drive Club” en Sucker Punch ook aanwezig!

Nog een uur en dan is het zover. Toch leuk dat er op de valreep nog een paar leuke vindingen worden gedaan. Zo is duidelijk geworden dat Evolution Studios onlangs een naam heeft geregistreerd welke mogelijk verwijst naar een nieuwe game. De naam “Drive Club” kan duiden op een nieuwe franchise, maar zou ook een nieuwe MotorStorm: Drive Club kunnen betekenen. Wat het is, hopen we in de komende uren achter te komen…

Verder is ook bevestigd dat ontwikkelaar Sucker Punch, bekend van inFamous en Sly Cooper, aanwezig is op het event. Het kan dus zijn dat we zo naar de eerste trailer gaan kijken van inFamous 3 of misschien ook wel een nieuwe franchise. Wie zal het zeggen? Sony, waarschijnlijk… :)

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *