PS4 nieuws en geruchten

Krijgt GTA V uiteindelijk ook een PS4 release?

Krijgt GTA V uiteindelijk ook een PS4 release?

2 maart

Het klinkt op dit moment nog een beetje als een natte droom voor de liefhebben van alles wat dan ook met GTA te maken heeft, maar zou het niet geweldig nieuws zijn als we GTA V mochten verwelkomen op de PlayStation 4? Volgens analist Pachter, waar volgens mij 80% van de geruchten vandaan komt, zal Grand Theft Auto 5 uiteindelijk ook een PS4 release krijgen.

Pachter baseert deze voorspelling op basis van hoe het met Red Dead Redemption is verlopen. Deze game werd voor het eerst op de E3 in 2006 getoond, maar kwam pas in 2010 daadwerkelijk uit. Gezien GTA V nog niet zo heel lang geleden is aangekondigd, kan het misschien nog wel eens een tijdje duren voordat we richting de winkels kunnen rennen voor het vijfde deel van de populaire reeks. En stel je voor dat het echt nog jaren duurt voordat GTA 5 uitkomt, dan is de PS4 ook al een tijdje uit. Het zou dan vreemd zijn als de game enkel nog op de PS3 en Xbox 360 uit zou komen.

Logische verklaring toch? Het is natuurlijk enkel giswerk wat Pachter doet, maar hey, dat is zijn werk! :) De kans bestaat natuurlijk dat het helemaal niet zo lang duurt voordat GTA V wordt uitgebracht, maar daarvoor moeten we wachten op officieel woord van Rockstar. Wat denk jij: zou jij het erg vinden nog jaren te wachten op GTA 5 als dit betekent dat je de game meteen op de PS4 kan spelen?

GTA 5

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

6 reacties

 1. jeffry /

  zo dra gta 5 uit is voor de ps4 koop ik hem en reserveer ik hem direct, hoop dat ze hem wel gaan aan passen voor de nexgen generatie en grafisch net zo mooi word als Tom Clancy’s The Division

 2. realniggashit /

  GTA5 komt ook voor ps4 in juni of mei zeiden ze check websites

 3. Ik hoop dat Gta V uit is op de ps4 in mei.
  Iemand die me op de hoogte wilt brengen? E-mail: saber-7@hotmail.nl ;).
  Btw , Goeie Topic en indd zodra Gta V er is voor de Ps4 hoop ik dat er een paar dingen anders zullen zijn dan die van de Playstation 3.

 4. Dat GTA 5 niet op de ps4 is, is voor mij DE reden om de ps4. Nog niet te kopen

 5. prutter /

  al die kutspelletjes indoctrinatie waar die bedrijven met hun hype miljarden aan verdienen .en de jeugd van nu over 10 jaar met een dikke bierpens en chips er nog steeds achter zitten.dit is nu het beste spelletje en over 10 jaar is het zelfde spelletje het beste spelletje. kom eens achter die spelletjes computers vandaan SLAMPAMPERS DROOGNEUKERS .ga eens elke avond een half uurtje hardlopen.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *