PS4 nieuws en geruchten

Komt Watch Dogs naar de PS4?

Komt Watch Dogs naar de PS4?

15 februari

De geruchten blijven binnenstromen. Over wat de PlayStation 4 allemaal kan, maar ook over welke PS4 games we mogen verwelkomen als het zo ver is. Deze keer staat de game Watch Dogs ter discussie. Degenen die al beelden gezien hebben van deze veelbelovende game, hadden al moeite met te geloven dat deze op de huidige generatie consoles draait. Misschien niet onterecht…

Er is namelijk iets uitgelekt (het zal weer eens niet). Deze keer gaat het om promotiemateriaal voor Watch Dogs. Op deze poster/flyer staat vermeld dat Watch Dogs dit jaar nog uit gaat komen op alle thuisconsoles. Waarom niet gewoon de drie huidige consoles benoemen, PS3, Xbox 360 en de Wii U? Het lijkt erop dat ze het breder trekken zonder concreet te worden.

Het is misschien een beetje ver gezocht, maar de kans is redelijk tot groot dat de PlayStation 4 dit jaar nog uit gaat komen, als we de hardnekkige geruchten moeten geloven. Als dat het geval is, dan zou Watch Dogs wel eens een hele goede kans te maken om meteen maar meegenomen te worden als launch game voor de PS4 release. Ik zou er geen nee tegen zeggen. Mocht je de posters nog willen zien, hier zijn ze:

Watch Dogs poster

Watch Dogs poster

Mocht je de afgelopen maanden onder een digitale steen hebben geleefd en geen idee hebben wat Watch Dogs voor game is, dan kan je hieronder de gameplay trailer zien. Watch Dogs is van de hand van hetzelfde team dat verantwoordelijk is voor de Assassin’s Creed reeks, wat in de gameplay wel terug te vinden is. Kijk je ogen uit:

Watch Dogs

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *