PS4 nieuws en geruchten

Japanse krant: “PS4 gaat minimaal 400 dollar kosten”

Japanse krant: “PS4 gaat minimaal 400 dollar kosten”

7 februari

Als we de Japanse krant Asahi Shimbun moeten geloven, gaat de PlayStation 4 minimaal zo’n 400 dollar kosten (wat waarschijnlijk precies hetzelfde bedrag gaat worden in euro’s hier). Waar deze informatie precies zijn oorsprong heeft is niet duidelijk, maar ze zeggen wel te denken dat het om betrouwbare informatie gaat.

Naast de prijs, werd ook de PS4 release date genoemd. Deze zou volgens dezelfde krant nog voor het einde van het jaar uitkomen in Japan en Noord-Amerika. Dat zou dus inhouden dat Europa wederom langer zal moeten wachten om met de PlayStation 4 aan de slag te kunnen. Redenen hiervoor zouden de lokalisatie in talen en de kosten zijn, die in Europa een stuk hoger zouden liggen dan in Noord-Amerika en Japan. Ook was het tekort aan consoles een reden voor Sony om de PlayStation 3 later uit te laten komen in Europa.

Tenslotte wist de krant ook nog wat te speculeren over de Share functie die op de PS4 controller zou zitten. Niet alleen zou je hiermee video’s kunnen maken, bewerken en delen met je vrienden, maar zou het ook mogelijk kunnen zijn om op andere sociale manieren in contact te blijven met je vrienden. Dit zou kunnen refereren naar een snel te bereiken berichtenfunctie, maar ook naar de veelgevraagde cross game chat.

Hoe het ook zij, de geruchten stapelen zich op. Het lijkt erop dat alleen Sony een einde kan maken aan deze eindeloze toevoer van geruchten tijdens de PlayStation Meeting op 20 februari…

PlayStation 4

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

1 reactie

  1. Voor 400 dollar, wat ongeveer 320 euro zou zijn, is de ps4 op de dag van de release van mij! :D

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *