PS4 nieuws en geruchten

Gran Turismo 6 waarschijnlijk naar PlayStation 4

Van sommige dingen kan je gewoon zeker zijn. Een baksteen valt altijd richting de grond, baby’s poepen nog steeds vrijwel elke luier vol en na Gran Turismo 5 komt Gran Turismo 6. Dat de game er komt mag dus zeker zijn en als we de geestelijk vader van de reeks moeten geloven, zal de racesimulator worden klaargestoomd voor de PlayStation 4.

Dit zegt Kazunori Yamauchi echter niet letterlijk. Wat hij precies zegt is dat ze bij Polyphony Digital, de ontwikkelaar van de reeks, altijd mikken op het gebruik van de laatste technologie. En dat ze bij de studio niet vies zijn van hoge kwaliteit in de afwerking, mag ook wel algemeen bekend zijn. Niet voor niets laat elke Gran Turismo game ongeveer 5 tot 6 jaar op zich wachten. En gezien Gran Turismo 5 alweer twee jaar geleden uit is gekomen, mogen we er toch wel een beetje van uitgaan dat het zesde deel zijn opwachting op de PlayStation 4 kan maken.

Verwacht echter niet dat Gran Turismo 6 een launch game wordt. Polyphony staat er namelijk wel een beetje bekend om dat ze hun games nogal vaak willen uitstellen. De kans dat de game precies op een bepaalde dag uit zal komen welke lang van tevoren is vastgelegd, is dus klein.

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *