PS4 nieuws en geruchten

Gerucht: Sony plant tweede PS4 event in april of mei

Gerucht: Sony plant tweede PS4 event in april of mei

9 april

Heerlijk, die geruchten die maar blijven komen. Het mooie is dat het vaak ook nog eens waar is ook. Laten we hopen dat dat ook deze keer het geval is, want volgens “bronnen bekend met de marketingstrategieën van Sony” gaat er nog vóór de E3 in juni nóg een PS4 event plaatsvinden voor een grote aankondiging.

Laten we er even van uitgaan dat dit gerucht klopt, wat zou Sony dan allemaal kunnen onthullen? Natuurlijk hebben we de PS4 console zelf nog niet gezien, dus dat is een grote waarschijnlijkheid. Daarnaast zijn er meer details nog niet duidelijk, waaronder de PS4 prijs en een precieze release date (voor zowel Noord-Amerika en Japan als Europa). Laten we hopen dat we daar snel meer duidelijkheid over krijgen.

Tot slot kunnen we natuurlijk niet de PS4 games vergeten. Er zijn al een paar flinke titels aangekondigd, maar als Sony wil knallen bij de release, dan moet het aanbod nog minimaal verdubbeld worden. Ik verwacht dus ook de bevestiging van een paar mooie first party PS4 titels.

Hoe dan ook, de komende maanden gaan spannend worden wat betreft de PlayStation 4. Mocht er geen tweede PS4 event gaan komen van Sony, dan gaan ze vol knallen op de E3 in juni. Het is nog even afwachten…

PS4 aankondiging

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

5 reacties

 1. Ik denk dat de PS4 all in september komt net zo gta v en watch dogs en mischien Ook dan fifa 14 en call of duty black ops 3

  • Jordy
   Jordy /

   Het is nog maar de vraag of GTA V naar PS4 komt, maar Watch Dogs, FIFA 14 en de nieuwe Call of Duty (Ghosts) zeker! Het zouden mooie launch games zijn als de PS4 release in oktober ongeveer is.. :)

 2. Edward Kenway /

  De playstation 4 zal eind oktober uitkomen, maar de grote vraag is of wij hem ook krijgen rond die tijd, of dat we zitten te wachten tot 2014. Voor zover ik weet zal er een gebrek zijn aan PS4’s. :C

 3. sander leusink /

  Ik en mijn broertjes en zusjes kopen samen een ps4 (als hij niet al te duur wordt).
  Alleen ik zou wel graag watch dogs erbij willen kopen.
  Maar mijn broertje en zusje (8 en 9 jaar oud) kan ik niet echt de juiste game vinden
  ja misschien knack en driveclub maar driveclub vindt mijn zusje weer niet zo leuk denk ik.
  en knack lijkt mij ook niet zo,n bijzondere game.
  ik hoop dus dat er bij de realese meer games zijn.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *