PS4 nieuws en geruchten

Gerucht: PS4 gebundeld met dual camera PS Eye

Gerucht: PS4 gebundeld met dual camera PS Eye

9 februari

20 februari komt steeds dichterbij en de geruchten stapelen zich op. Deze keer hebben we echter een vers gerucht voor jullie over de nieuwe versie van de PlayStation Eye. Deze camera zou een grondige make-over hebben gehad voor de PlayStation 4 en helemaal klaar zijn voor de toekomst!

Zo zou de nieuwe Eye niet één, maar twee camera’s hebben. Deze twee groothoek camera’s zouden beiden een resolutie hebben van 720p. Het gebruik van twee camera’s kan veel voordelen hebben, maar het zou wel erg goed gebruikt kunnen worden als een 3D camera, vergelijk aan de Xbox Kinect. Volgens gerucht is wel bevestigd dat de camera je hoofd kan volgen en bewegingen kan begrijpen, maar of dit ook zo ver gaat als dat we kennen van de Kinect, is op dit moment nog verre van zeker.

Naast de camera’s zelf zal de nieuwe PlayStation Eye ook vier hoge kwaliteit microfoons bevatten. Dit moet videochat nog beter mogelijk maken. Daarnaast zullen zowel de camera’s als de microfoons gebruikt kunnen worden om de gebruiker te herkennen en om hiermee in te loggen.

Allemaal leuke geruchten, maar we weten het natuurlijk pas echt zeker na 20 februari… :)

PlayStation Eye

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *