PS4 nieuws en geruchten

Gaat EA Battlefield 4 onthullen op GDC?

Gaat EA Battlefield 4 onthullen op GDC?

8 maart

EA weet wel een hype te creëren rondom Battlefield 4. Nadat ze de game in een vroeg stadium al aan een selecte groep pers hadden getoond, lijken ze nu dan toch echt de stap te gaan maken naar het grote publiek. In een uitnodiging naar wederom een selecte groep pers, wordt er een mysterieuze oproep gedaan voor een event op 26 maart, tijdens de Game Developer’s Conference.

De uitnodiging onthult maar weinig. Er staat enkel “Save the date” op, inclusief een tijd, datum en locatie van waar het event plaats gaat vinden. Het design heeft qua kleuren wel veel weg van de Battlefield 3 boxart, wat wellicht een hint is naar de Battlefield 4 onthulling. De uitnodiging ziet er als volgt uit:

Battlefield 4 uitnodiging

Het is trouwens ook niet de eerste keer dat EA een onthulling doet tijdens de GDC. Vorig jaar was dat het moment dat ze Medal of Honor: Warfighter aankondigen, evenals de Close Quarters DLC van Battlefield 3. Het lijkt er dus op dat EA deze trend door gaat zetten en op 26 maart Battlefield 4 officieel gaat onthullen aan het grote publiek.

Battlefield 4

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *