PS4 nieuws en geruchten

“Dit jaar nog 16 miljoen PS4’s beschikbaar”

“Dit jaar nog 16 miljoen PS4’s beschikbaar”

6 maart

Sony lijkt een goed vertrouwen te hebben in de onlangs aangekondigde PlayStation 4. Volgens bronnen van de DigiTimes zou Sony namelijk dit jaar nog naar schatten zo’n 16 miljoen PS4’s verschepen naar de winkels. Is dat echt zo veel? Ja, dat is veel. Als je bedenkt dat de PS3 tot op heden zo’n 77 miljoen keer is verscheept, dan zou Sony voor het einde van het jaar al op ruim 20% van dat aantal zitten.

Dit gerucht is afkomstig bronnen binnen één van de bedrijven die Sony helpt met het samenstellen van de PS4 consoles. Deze worden gemaakt bij Foxconn Electronics en Pegatron Technology, waar zo onlangs zijn begonnen met het proces.

Dus een PS4 release in 2013 zou hiermee bevestigd worden? Ja en nee. 2013 hoeft namelijk niet altijd hetzelfde te betekenen. Een kalender jaar van 2013 duurt van 1 januari t/m 31 december. Een fiscaal 2013 duurt van 1 april 2013 t/m 31 maart 2014. De kans bestaat dus dat we, vooral hier in Europa, toch tot begin 2014 zouden moeten wachten op onze felbegeerde PlayStation 4. Aan de aantallen zal het hopelijk dus niet liggen. Sony is klaar om te knallen! :)

PS4 aankondiging

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *