PS4 nieuws en geruchten

BigFest wordt mogelijk het nieuwe PS Home op PS4

Het is wat met die patenten die Sony aanvraagt. Het zorgt voor een hoop geruchten en dat is nu ook weer niet anders. Zo is er onlangs een patent vrijgegeven dat Sony vorig jaar heeft aangevraagd over een mogelijke opvolger van PlayStation Home op de PS3. Als we dit patent moeten geloven, zou Home voor de PlayStation 4 wel eens omgedoopt kunnen worden tot BigFest.

Over de mogelijkheden van deze zogenaamde opvolger van PlayStation Home wordt het volgende gezegd: “Introduction and social networking services, namely, introducing video game players to each other for the purposes of playing multiplayer games online, participating in online games communities and competitions, and online player networking and social introduction.” Dit klinkt enorm als een soort Home, maar het kan natuurlijk ook over een veel meer simplistische online lobby gaan die Sony wil gaat inzetten.

Hoe dan ook, het is leuk om te volgen waar Sony mee bezig is. Ook al is de kans groot dat BigFest uiteindelijk nooit levenslicht zal zien…

BigFest patent

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *