PS4 nieuws en geruchten

Battlefield 4 release op 29 oktober? (+ video)

Battlefield 4 release op 29 oktober? (+ video)

6 april

Alweer ongeveer een maandje geleden was Battlefield officieel bevestigd voor een PS4 release. Sindsdien zijn er aardig wat fans van de serie aan het wachten op de details en beelden die ze zoet zou moeten houden tot aan de daadwerkelijke release date. Wanneer dat precies is, dat weet niemand zeker. Behalve Xbox.com, schijnbaar

Volgens het blog op de website is het namelijk al duidelijk wanneer Battlefield 4 verkrijgbaar zal zijn voor de Xbox 360, namelijk op 29 oktober 2013. Waarschijnlijk heeft iemand een foutje gemaakt, want even later was de desbetreffende zin verwijderd uit het bericht.

Battlefield 4 release

De vraag is nu dus of echt zo zal zijn of dat het slechts een foutje was. Hoe dan ook, de druk bij EA ligt alleen maar hoger om snel een definitieve release date te communiceren. En niet alleen voor de Xbox 360 en PS3 versie, maar natuurlijk ook voor Battlefield 4 op de PS4! Dat de game gaat komen, dat is zeker. Maar over een mogelijke release date is ook hier geen woord over gerept.

Voor nu zullen we het dus moeten doen met geruchten, maar gelukkig hebben we ook een heerlijke video gekregen om te bekijken. Kijk en smul:

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

1 reactie

  1. Paypal offers and free money.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *