PS4 nieuws en geruchten

Analist Pachter zeker van PS4 onthulling 20 februari

Analist Pachter zeker van PS4 onthulling 20 februari

4 februari

Als je nu aan 10 gamers zou vragen wat Sony op 20 februari gaat onthullen, zouden ze allemaal gokken op de PlayStation 4. Maar goed, 100% zeker zijn ze geen van allen. Dat geldt echter niet voor Michael Pachter, analist bij Wedbush Securities. Volgens hem is het 100% zeker dat 20 februari de dag is van de PS4 aankondiging!

Deze conclusie doet Pachter nadat hij over het persevenement van Sony op 20 februari met meerdere winkelketens en ontwikkelaars heeft gepraat. Maar dat is nog niet alles. Pachter denkt nog meer details te kunnen voorspellen. Denk hierbij aan framerates van ongeveer 240 beelden per seconde, wat mogelijk gemaakt zou moeten worden door de krachtige grafische kaart die door AMD wordt gefaciliteerd.

Of Pachter het bij het rechte eind heeft, zal allemaal duidelijk worden volgende week. Voor nu zit er helaas niets anders op dan af te wachten waar Sony mee komt op 20 februari. Ze houden het in ieder geval wel erg spannend… :)

Michael Pachter

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *